Vetlanda Lärcentrum
Lyssna på sidans text

Om oss

Vetlanda Lärcentrum samlar all vuxenutbildning under samma tak och i samma organisation. En organisation som leds av vuxenutbildningschef/rektor och som tillhör barn- och utbildningsförvaltningen i Vetlanda kommun.

Skolledningen har ordet...

Hej, på Vetlanda Lärcentrum erbjuder vi flera skolformer och ett brett utbud av kurser - dagtid som kvällstid. Vi är flexibla och kan erbjuda utbildning både på plats och, för ett flertal kurser, via distans. Dessutom kan vi ordna utvalda kurser och utbildningar via andra utbildare om vårt eget utbud inte räcker.

Oavsett vilken utbildning du väljer att studera lovar vi hög kvalitet - med lärare och personal som undervisar och stödjer dig hela vägen. Vi lovar också kommunikation och lyhördhet i alla situationer. Vi finns till för att du ska lyckas med dina studier och framtidsplaner.

Här, på vår webbplats, kan du läsa mer om oss, vårt utbud och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

Välkommen till oss!

JennyMee Le Hir och David Thorn-Andersen
rektorer

Vårt utbud

Här finns undervisning i svenska för invandrare (Sfi), särskild utbildning för vuxna (Lärvux), grundskole- och gymnasiekurser (Komvux), Yrkeshögskola och fristående högskolekurser.

Vi finns på Kyrkogatan 54 A i Vetlanda där vi är drygt 50 anställda och 600 elever. Här vill vi vara den självklara mötesplatsen för vuxnas lärande, där rum ges för utveckling. Till stora delar kan du som vuxen stanna kvar i Vetlanda för dina studier.

På Vetlanda Lärcentrum kan du studera på i stort sett alla nivåer och utifrån dina förutsättningar. Vi är en flexibel organisation som möter elevers och personals, men också företags- och organisationers, behov av utveckling. Med rätt kompetens och en hög kunskapsnivå ger vi rätt förutsättningar för ett livslångt lärande. Med engagemang där alla är delaktiga, bidrar vi alla till vår gemensamma utveckling.

Senast uppdaterad 2017-08-28.

Dela
JennyMee Le Hir

Kontaktperson: JennyMee Le Hir

Rektor
Telefon: 0383‑976 15, Mobil: 0722389585
David Thorn-Andersen

Kontaktperson: David Thorn-Andersen

Rektor
Telefon: 0383‑965 70, Mobil: 0738333426

Vetlanda Lärcentrum

Adress: Kyrkogatan 54 A, 574 31 Vetlanda
Telefon kommunens växel: 0383-971 00 (vardagar klockan 8–16.30)
E-post:  vetlanda.larcentrum@vetlanda.se

Vetlanda kommun