Lyssna
Dela
Kontakt

Läs en högskolekurs i höst

Gör som Ernad, Irene, Elvisa och Samida, läs en högskolekurs på Vetlanda Lärcentrum. Hösten 2019 erbjuder Vetlanda Lärcentrum, fem fristående högskolekurser. Ansökan är öppen mellan den 15 mars och 15 april.

StudenterA

Ernad Sljivar, Irene Jonsson, Elvisa Sljivar och Samida Garibovic läste högskolekursen, Ledarskap 7,5 hp, under hösten 2018.

Ansökan är öppen

Nu är det dags att söka till höstens högskolekurser. Ansökan är öppen mellan den 15 mars och 15 april. Vetlanda Lärcentrum erbjuder fem fristående högskolekurser på distans.

  • Bättre Lean för service och tjänster, 7,5 hp
  • Bättre produktion, 7,5 hp
  • Ledarskap, 7,5 hp
  • Pedagogik 1, 30 hp
  • Psykologi, 30 hp

Fyra röster om att läsa en högskolekurs på Vetlanda Lärcentrum

Fördelen att läsa en fristående högskolekurs på Vetlanda Lärcentrum är helt klart att få kompetensutveckling på hemmaplan. Du behöver varken flytta eller pendla, säger Irene Jonsson som arbetar som administratör på Bemannaningsenheten, i Vetlanda kommun.

Att träffa nya människor med olika erfarenheter har både varit utmanande och inspirerande, säger Samida Garibovic som arbetar som undersköterska inom hemsjukvården, i Vetlanda kommun.

För dem som vill läsa på distans, med möjlighet till att träffa andra studenter samt byta studiemiljö är det ett bra alternativ att läsa på Vetlanda Lärcentrum. Att studera på hemorten gör det lättare att få ihop vardagspusslet med fritid, jobb, familj och barn, säger Elvisa Sljivar som arbetar som socialsekreterare, i Vetlanda kommun.

Bygg på dina kunskaper och få en utveckling i arbetslivet genom att läsa på hemmaplan, avslutar Ernad Slijvar som arbetar som fibertekniker i Eksjö.

Ytterligare information

Du hittar ytterligare information om de fem högskolekurserna på vår hemsida.

Kontakt

Maria Ahlstedt

Utbildningssekreterare
Telefon: 0383-577 40, 070-664 97 00
Maria.Ahlstedt@vetlanda.se